Хотел Берлин Голдън Бийч

Добре дошли в нашия крайбрежен оазис – истинско спокойно убежище, гушнато в обятията на брега на морето, където всеки момент превръща обикновенния ден в незабравима приказка. Нашият хотел е истински рай на спокойствието, обгърнат от красотата на недокосната природа и разделен от морето само с една очарователна алея, която води директно до вашия личен плажен рай. Ето защо престоят при нас обещава да бъде повече от изключително изживяване:

Истинска крайбрежна красота: Нашето уникално местоположение ви позволява да се отдадете на успокояващите звуци на вълните и безкрайните гледки към морето, които обещават истински екстаз за сетивата.

Оазис на спокойствие и сигурност: Нашето местоположение не само гарантира спокойствие и уединение, но и предлага сигурност, която осигурява безгрижна среда за прекрасна почивка и релакс.

Частен пясъчен плаж: Вашето място под слънцето ви очаква на нашия пясъчен плаж, където слънчевите бани, спокойните разходки или просто удоволствието от мекия пясък под краката се превръщат в ежедневие.

Семейно приключение: Предлагаме специални условия за семейства, като даваме възможност за безплатно настаняване на две деца в делукс стаи, студиа и апартаменти. Нашата цел е да направим Вашата семейна почивка не само комфортна, но и изпълнена със забавления и спомени, които ще съхраните завинаги.

Персонализирано обслужване: Нашият предан персонал е тук, за да осигури Вашето пребиваване и да надхвърли всички Ваши очаквания, с внимание към всяко Ваше желание и предпочитание.

All inclusive Gold програма: С нашата All inclusive Gold програма Ви предлагаме не само разнообразие от кулинарни изкушения в основния ресторант, но и ексклузивно изживяване в нашия а-ла-карт ресторант, допълнено от изискани напитки и междинни хранения, които ще допринесат за Вашата пълноценна ваканция.

Близост до Варна: Нашето уединено местоположение се допълва от лесния достъп до град Варна, където можете да се потопите в богатата култура, история и динамичен градски живот. Открийте скритите съкровища на града и се насладете на местните атракции, които съчетават историческо наследство и модерен дух