Защо да направя своята резервация през официалния сайт на хотели Берлин?

1. Персонално обслужване и директен контакт със служителите ни от отдел маркетинг и продажби
Резервирайки директно, Вие ни давате възможност да Ви опознаем още преди да стъпите в нашите хотели. Това ни позволява да персонализираме вашия престой от самото начало, отговаряйки на вашите специфични предпочитания и нужди. Независимо дали става въпрос за предпочитания към стаята или специални изисквания за празненства, нашият екип е готов да се погрижи за всичко. Молим да обърнете специално внимание на начина за плащане при попълване на детайлите за резервацията.

2. Директен достъп до цялата информация за хотели Берлин
През нашия сайт вие имате достъп до всички актуални и детайлни информации за хотела, стаите, услугите и удобствата. Освен това, може да разгледате галерия от снимки, които отразяват предлаганото от нас, за да можете да вземете най-информираното решение за Вашата резервация.

3. Ексклузивен достъп до допълнителни услуги на хотели Берлин
Като директни гости, Вие ще имате възможността да се възползвате от допълнителни услуги, които може да не са достъпни за гости, резервирали чрез останалите канали за резервации. От ранно настаняване и късно освобождаване до специални услуги за стая, ние сме тук, за да направим вашето преживяване уникално.

4. Безпроблемни Промени и Анулации при резервации в хотели Берлин
Директната резервация през нашия сайт улеснява процеса на всякакви промени или анулации на вашата резервация. Нашата политика за анулации е гъвкава и създадена с мисъл за Вашето удобство, предлагайки ви спокойствие при планирането на Вашето пътуване и почивка при нас. Молим при направата на резервация да обърнете специално внимание на условията за анулиране, които са показани при финализиране на резервацията.

Резервирайте директно сега и открийте изключителните предимства, които хотели Берлин предлагат за Вас! С нас, Вашето пътуване започва с момента на резервацията – момент, изпълнен с надежда за незабравимите изживявания, които Ви очакват.

Изберете хотел

Хотели Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк са част от оживения черноморски курорт „Златни пясъци“, но се намират в най-тихата му точка, осигурявайки на гостите си добре заслужена и четиризвездна морска почивка в спокойна и релаксираща атмосфера. В близост както до прохладната гора, така и до горещия златен пясък, хотели Берлин предлагат максимален комфорт и удобство на семейства с деца, търсещи да съчетаят природна обстановка, морски вълни и качествено обслужване.

BERLIN GOLDEN BEACH

Хотел Берлин Голдън бийч се намира до яхтеното пристанище в кк „Златни пясъци“ – най-тихата част на черноморския комплекс, правейки го идеална дестинация за отдих и отмора, далеч от шумотевицата на големия град...

BERLIN GREEN PARK

Хотел Берлин Грийн Парк е с категория 4*. Разположен е в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора...