Хотел Берлин Грийн Парк

Berlin Green Park
Berlin Green Park 2
Berlin Green Park 3

Разположен в оазиса на буйна зеленина, на само 300 метра от блестящите води на плажа, хотел “Берлин Грийн Парк” е перфектното място за семейства, жадуващи за спокойствие далеч от суетата на ежедневието. Тук, под шепота на вятъра и мелодичното шумолене на листата, нашите гости откриват своя рай на земята.

Със своите 218 просторни помещения, включващи стаи делукс, стандартни стаи и апартаменти, от които се откриват завладяващи гледки – от спокойното синьо море до зелените обятия на околните паркове и очарователни странични панорами.

Под знака на “All Inclusive Gold”, Хотел “Берлин Грийн Парк” предлага кулинарно пътешествие, пренасящо вас от зори до здрач през вкусовите райски градини на интернационалната и местната кухня. Нашите елегантни ресторанти са сцената, на която кулинарните изкушения ви очакват, а в 24-часовия лоби бар, местните напитки се превръщат в тост за незабравими моменти.

Изпитайте върховете на гастрономическото майсторство в нашия а-ла-карт ресторант, където талантливите ни готвачи сътворяват кулинарни шедьоври, обещаващи изживяване без аналог. Вечеря в а-ла-карт е вашето вълшебство при резервация от минимум пет нощувки, при наличие на свободни места и с предварителна резервация.

За почитателите на слънчевите лъчи, хотелът предоставя безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред “Хотел Берлин Голдън Бийч”, като всяка слънчева покана е включена в пакета за нашите гости. Шезлонгите и чадърите са безплатни само за пълноплащащите гости на хотела. Имайте предвид, че резервирането на шезлонги е забранено и наличността може да е ограничена в някои часове на деня.

За вашето удобство, хотелът предлага паркинг, гарантиращ лесен и безпроблемен достъп.

В “Хотел Берлин Грийн Парк”, спомените се запечатват завинаги, обещавайки връщане към моменти на радост и удоволствие.